Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Dell klantenservice telefoonnummer +31-858880643

Neem contact met ons op als u hulp nodig hebt met betrekking tot uw Dell-computer.

Wat is de procedure om de monitor van uw Dell-laptop te kalibreren

Veel mensen zijn blij met de standaardinstellingen van hun Dell-laptops, hoewel er ook veel mensen zijn die de instellingen van de monitor handmatig willen kalibreren. Het is eigenlijk geen slecht idee om voor handmatige kalibratie te gaan, omdat u hierdoor betere kleuren kunt produceren.

Voor het bekijken van films of video's en het spelen van games, moet u ervoor zorgen dat u een optimale kleurweergave en beeldkwaliteit krijgt. Om deze procedure uit te voeren, moet u een paar eenvoudige stappen volgen. De stappen worden gegeven in het volgende gedeelte. U kunt ook begeleiding krijgen van professionele consultants bij de technische ondersteuning van Dell in nederland.

1- In eerste instantie moet u uw Dell-laptop inschakelen. Controleer de staat van de batterij van het apparaat. Een bijna lege batterij verlaagt de helderheid en het contrast van het scherm. In de modus voor bijna lege batterijen kunt u uw monitor dus niet ideaal kalibreren.

2- Nadat u uw laptop hebt aangezet, moet u met de rechtermuisknop ergens op uw Windows-bureaublad klikken. Selecteer "Weergave-eigenschappen" in de vervolgkeuzelijst.

stap 2-Monitor van uw Dell-laptop kalibreren

3- Daarna, als je eenmaal naar het "Display Eigenschappen" venster gaat, moet je op het tabblad "Instellingen" op je scherm drukken.

stap 3-Monitor van uw Dell-laptop kalibreren

4- Beweeg nu simpelweg uw cursor onder "Schermresolutie". U moet de juiste schermresolutie kiezen volgens uw wensen. Zodra je een geschikte schermresolutie hebt gekozen, moet je op de knop "Toepassen" klikken hieronder. Hiermee worden uw wijzigingen in de weergavevoorkeuren van uw computer opgeslagen.

stap 4-Monitor van uw Dell-laptop kalibreren

5- Ga naar "Bit-Rate" optie die zal verschijnen als drop-down menu-optie onder "Color Quality". U kunt 32-bits kleuren kiezen of u kunt 16-bits kleuren kiezen, zoals u dat wilt. Nogmaals, je moet op "Toepassen" klikken om de wijzigingen op te slaan.

stap 5-Monitor van uw Dell-laptop kalibreren

6- Hierna klikt u op de knop "Geavanceerd". Hier kunt u uw voorkeuren met betrekking tot de energie-instellingen van uw laptop bewerken. U kunt een tijd opgeven waarop het scherm in de inactieve modus moet gaan als u niet op uw computer werkt. Druk opnieuw op "Toepassen" om het proces te voltooien.

stap 6-Monitor van uw Dell-laptop kalibreren

7- Nu moet je gewoon op "OK" klikken om alle wijzigingen die je hebt aangebracht toe te passen.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Dell klantenservice telefoonnummer Nederland via ons gratis nummer +31-858880643.

Lees ook dit blog: Hoe de batterij van een Dell-laptop te vervangen

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post